ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняКримські підприємства можуть обмежити у подачі газу взимку

Кримські підприємства можуть обмежити у подачі газу взимку

Через ймовірні проблеми з газопостачанням, взимку кримські підприємства можуть перевести на резервні види палива та обмежити їм подачу природного газу.

В майбутній зимовий період в Криму можливе введення обмежень подачі газу промисловим підприємствам. Про це повідомив Міністр палива і енергетики окупованого Криму Сергій Єгоров, передає прес-служба «Ради Міністрів Криму».

«У зимовий період можливі проблеми з газопостачанням. При температурі навколишнього повітря мінус 15 градусів, до промисловим підприємствам будуть застосовуватися вимушені заходи по їх перекладу на використання резервних видів палива та запровадження обмежень на подачі природного газу», - попередив «Міністр».
 
За словами Сергія Єгорова, графік переведення підприємств Криму на використання резервних видів палива протягом опалювального періоду 2014-2015 років узгоджений з «Чорноморнафтогазом» і з Інспекцією з державного газового нагляду та енергозбереження самопроголошеної «Республіки» Крим.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в окупованому Криму вводять нові тарифи на воду. Зокрема, ціни на водопостачання та водовідведення змінилися для жителів Ялти.
 
Коментарі (0)