ГоловнаНовини ЖКГТранспортКримські перевізники потрапили під перевірку

Кримські перевізники потрапили під перевірку

У січні в Сімферополі проведуть контрольні рейди на кінцевих зупинках громадського транспорту. Рейди будуть проходити два рази на день.

Протягом усього місяця у кримській столиці будуть проходити перевірки з питань дотримання автоперевізниками норм чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сімферопольської міської ради.

Особливу увагу приділятимуть санітарного стану автобусів, дотриманню графіка та інтервалу руху, дотримання маршруту, наявності всієї документації.

Всього планують провести 13 контрольних рейдів на кінцевих зупинках маршрутних таксі в сел. ГРЕС, вул. Маршала Жукова, вул. Селім Герая, мкрн. Заміський, Пневматика, Мар'їно, Ак-Мечеть, Свобода, Хошкедьди, Агроуніверситет, Аеропорт центральний, Кам'янка, С-з Південний.

Рейди будуть проводитися два рази в день - у ранковий і вечірній час. Їх результати врахують при подальшій оцінці діяльності автоперевізників.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Криму за 11 місяців минулого року підприємства транспорту (без урахування трамвайного транспорту) перевезли 259,4 млн пасажирів.

 
Коментарі (0)