ГоловнаНовини ЖКГТранспортКримські потяги «ходитимуть» до українського кордону

Кримські потяги «ходитимуть» до українського кордону

У Криму призначили кілька потягів у напрямку кордону з материковою Україною. Такі заходи реалізовані кримськими залізничниками задля комфортного транспортного перевезення пасажирів.

Кримська «влада» призначила потяги до кордону з Україною. Такі заходи вжито для забезпечення транспортних потреб жителів півострова. Про це повідомив «голова» Кримської залізниці Андрій Каракулькін на cвоїй сторінці у Facebook.

Зокрема, пан Каракулькін зазначив, що призначені потяги курсуватимуть за маршрутом  Сімферополь-Джанкой, Джанкой-Армянськ.

Андрій Каракулькін також підкреслив, що білети та проїзні документи, що буди придбані на території РФ та країн СНД поверненню та обміну на території України не підлягають.

«Проїзні документи, придбані пасажирами на території Російської Федерації і Співдружності Незалежних Держав можна повернути в квиткових касах країн СНД, крім України. Проїзні документи, придбані в Україні, повертаються на території України в претензійному порядку», - зазначив «голова» КЗД.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з метою забезпечення безпеки руху «Укрзалізниця» обмежує маршрут курсування поїздів кримського напрямку до станцій Новоолексіївка та Херсон.

 
Коментарі (0)