ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКримські тепломережі готові помірятися силами з зимою

Кримські тепломережі готові помірятися силами з зимою

Кримські комунальники підготувалися до зими. Виконано капітальні ремонти електромереж, трансформаторних і розподільних пунктів.

У рамках підготовки до зими ПАТ «ДТЕК «Крименерго» виконало капітальний ремонт електромереж, - повідомляє прес-служба Ради Міністрів АР Крим.

Крім того, капітально відремонтовано більше 1,4 тис. трансформаторних і розподільних пунктів, більше 1 тис. контурів заземлення на об’єктах електромереж. Замінили більше 6,6 тис. опор, 650 км дроту на лініях 0,4-10 кВ, 10 км грозозахисного троса на лініях 35-110 кВ. Також було відновлено 800 пошкоджених кабельних ліній 0,4-10 кВ.

У 2013 році «ДТЕК «Крименерго» закінчило реконструкцію підстанції «Північна». Це, зазначають у Раді Міністрів, покращить якість і надійність забезпечення електроенергією північно-західної частини Сімферополя.

Окрім того, для підвищення надійності енергопостачання жителів ПБК підприємство замінило трансформатори на підстанціях «Ялта» і «Алупка». Виконано розчищення більше 1300 км трас уздовж ліній електропередачі, щоб зменшити кількість обривів повітряних ліній під час складних погодних умов в осінньо-зимовий період.

Нагадаємо, у цілому на підготовку електричних мереж інвестовано 26 млн грн, що на 10% більше, ніж у 2012 році.

 
Коментарі (0)