ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняКримська влада оголосила війну незаконним забудовникам

Кримська влада оголосила війну незаконним забудовникам

Уряд Автономної Республіки Крим має намір створити робочу групу для виявлення і припинення незаконного будівництва на Південному березі півострову

Про це розповів голова кримського уряду Анатолій Могильов, повідомляють в прес-службі Ради міністрів Автономної Республіки Крим.

За словами голови, місцева влада, особливо в південнобережних регіонах, де такі факти фіксуються найчастіше, зобов'язана посилити контроль і не допускати подібних випадків. «Хаотична забудова, особливо в районі Великої Ялти, може мати дуже серйозні наслідки. Це сейсмонебезпечний регіон. Місцева влада, яка допускає подібні факти, повинна це розуміти. Така недбалість категорично неприпустима», - підкреслив Анатолій Могильов.

Він також вказав на зростання кількості скарг громадян на факти несанкціонованого будівництва. «До мене на телефонну лінію звертаються люди з такими проблемами, звучать сигнали і через засоби масової інформації. Останнім часом кількість таких звернень почастішала. По кожному відомому нам випадку йде розгляд і перевірки», - розповів пан Могильов.

Голова також повідомив, що вже було проведено перевірку інформації про аварійно небезпечну ситуацію в Кореїзі на вулиці Південній, де ведеться будівництво шестиповерхового будинку без дозвільних документів.

В результаті обстеження було прийнято рішення призупинити будівництво. Виконком Кореїзської селищної ради прийняв рішення зобов'язати забудовників своїми силами та за власний рахунок знести всі зведені залізобетонні конструкції.

 
Коментарі (0)