ГоловнаНовини ЖКГТранспортКримських перевізників перевірили на легальність

Кримських перевізників перевірили на легальність

Кримські перевізники масово порушують транспортне законодавство. Такі підсумки проведеної перевірки.

У Криму завершилася масштабна операція з виявлення та припинення діяльності нелегальних автоперевізників. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Ради Міністрів АР Крим.

Так, в період з 12 липня по 10 листопада було проведено 686 перевірок дотримання транспортного законодавства. Під час їх проведення виявлено 759 фактів порушення господарської діяльності, за якими складено 759 протоколів за ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У суди різних інстанцій направили 759 протоколів. Зокрема, з них у суді розглянули 400 матеріалів, по яких прийняті заходи у вигляді штрафів, попередження, вилучення ліцензійних карток, тимчасового затримання транспортних засобів, приписів та ін. У стадії розгляду знаходиться ще 359 протоколів.

Результатом спільної роботи органів влади та правоохоронців у цьому напрямку стало зниження скарг та звернень громадян на неправомірні дії нелегальних автомобільних перевізників, підвищилася дисципліна і культура обслуговування пасажирів ліцензованими автомобільними перевізниками.

Операція проводилася в рамках згідно з розпорядженням Ради Міністрів Криму «Про заходи щодо підвищення безпеки дорожнього руху в Автономній Республіці Крим».

 
Коментарі (0)