ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКримський газ змінить газопровід

Кримський газ змінить газопровід

З 7-8 серпня кримчани будуть отримувати природний газ по газопроводу Передове-Севастополь.

З 7-8 серпня кримчани будуть отримувати природний газ по газопроводу Передове-Севастополь.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз».

У вівторок, 7 серпня, фахівці Державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз» почнуть вогневі роботи на газорозподільній станції «Холмовка» магістрального газопроводу Сімферополь-Севастополь і подача природного газу по магістралі в бік Севастополя буде тимчасово припинена. Роботи триватимуть 2 дні - 7 і 8 серпня. У ці дні подача газу в регіон буде здійснюватися по газопроводу Передове-Севастополь - другий магістралі, по якій відбувається постачання Севастополя природним газом. На час проведення робіт тиск природного газу в ньому буде максимально збільшено для того, щоб зниження обсягу природного газу, що поставляється в Севастополь, звести до мінімуму, якщо не виключити повністю.

Як повідомив заступник голови правління компанії Василь Рогатин, час робіт обрано не випадково: «Влітку відбувається мінімальне споживання газу. Тому і вплив на споживачів буде мінімальним».

Роботи на ГРС «Холмовка» проводяться в рамках реконструкції ГРС - по суті, будівництва нової. Завдяки їй з'явиться можливість збільшити подачу природного газу в Севастопольський регіон. Зараз там йде газифікація сіл і споживання газу в найближчому майбутньому зросте.

7 і 8 серпня будуть робити врізку відведення під нові потужності ГРС.

«Реконструкцію газорозподільної станції ми плануємо почати цього року, - повідомив Василь Рогатин і уточнив, - По закінченню проекту зможемо збільшити подачу природного газу в севастопольський регіон до тих обсягів, при яких поява нових споживачів не позначиться на газопостачанні вже діючих».

 
Коментарі (0)