ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025«Криворізька теплоцентраль» залишила місто без опалення

«Криворізька теплоцентраль» залишила місто без опалення

Мешканці трьох районів Кривого рогу залишилися без тепла. Опалення в місті відключили через зупинку кількох котелень на «Криворіжтеплоцентралі».

Сьогодні вночі на «Криворіжтеплоцентралі» було «погашено» три котельні - № 3, 4, 5. Котельні №1 і 2 працюють на 50% потужності. Про це повідомляють власні джерела «У.К.» на підприємстві.  

Як наслідок, наразі без опалення перебувають мешканці Довгинцівського, Саксаганського та Жовтневого районів.

ДП «Криворіжтепломережа» має заборгованість перед ДТЕК «Дніпрообленерго». Раніше, компанії було направлено попереджувальний лист з вимогою погасити наявні борги до 23 грудня.

Джерело  «У.К.» на ДП «Криворіжтепломережа» повідомило, що причиною відключення котелень стало від'єднання підприємства від електромережі.

На місцевих ЗМІ є повідомлення мешканців Кривого Рогу щодо цієї ситуації.
 
«Цієї ночі Обленерго відключили світло у трьох котельнях Теплоцентралі. У підсумку до 10:00 у квартирі 13 градусів. У нас маленька дитина, а зачинити її в одній кімнаті не реально. Вийти на зв'язок з Теплоцентраллю, те саме що додзвонитися в небесну канцелярію. Допоможіть, будь ласка, розібратися в ситуації», - зазначає Вікторія.

«На Сонячному немає опалення. За несплату відключили котельню. А сьогодні п'ятниця. Тепер ми всі вихідні в холодних квартирах будемо жити?», - пише Анна.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві сьогодні більше 70 споживачам припинено централізоване опалення та/або гаряче водопостачання. Незручності викликані плановими відключеннями та пошкодженнями на тепломережах.

 
Коментарі (0)