ГоловнаНовини ЖКГТранспортКіровоград отримає нові транспортні маршрути

Кіровоград отримає нові транспортні маршрути

Кіровоградським транспортникам роздали 8 маршрутів. Конкурсна комісія міської ради визначила переможців.

Транспортна реформа у Кіровограді добігла свого завершення. Вчора, 17 січня, у Кіровоградській міській раді відбулося останнє засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

До складу комісії увійшли представники громадських організацій, контролюючих органів і органів виконавчої влади та керівники підприємств-перевізників, що подали документи на участь у конкурсі.
За результатами проведеного конкурсу та результатами голосування конкурсний комітет визначив пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування.

Відтепер у місті з’являться такі маршрути: № 45 «сел. Гірниче – Лісопаркова», № 7 «Салганні піски (МСЧ № 19) - Лісопаркова», № 18 «Велика Балка – 1-й оптовий ринок», № 115 «Масляниківка – Залізничний вокзал», № 117 «Арнаутово – пл. Богдана Хмельницького», № 118 «Велика Балка – Центральний ринок», № 14 «сел. Гірниче – вул. Кільцева», № 17 «вул. Габдрахманова – центр – вул. Габдрахманова», № 130 «Центральний ринок – Облонкодиспансер».

Нагадаємо, що з 10 січня у Львові організовано роботу нового тролейбусного маршруту, який курсує від автовокзалу на вул. Стрийській до Університету і у зворотньому напрямку.

 
Коментарі (0)