ГоловнаАльтернативна енергетикаКруглий стіл у Кіровограді 9 червня

Круглий стіл у Кіровограді 9 червня

У Кіровограді 9 червня 2011 року відбувся перший круглий стіл на тему «Споживач, постачальник та влада: хто кого в реформі ЖКГ?», присвячений реформуванню ЖКГ нашої країни. Цей захід, який організувало інформаційне агентство «Україна Комунальна» за підтримки Всеукраїнської

У Кіровограді 9 червня 2011 року відбувся перший круглий стіл на тему «Споживач, постачальник та влада: хто кого в реформі ЖКГ?», присвячений реформуванню ЖКГ нашої країни. Цей захід, який організувало інформаційне агентство «Україна Комунальна» за підтримки Всеукраїнської асоціації приватних інвесторів ЖКГ та Всеукраїнського об'єднання обласних організацій роботодавців підприємств житлово-комунальної галузі «Федерація роботодавців ЖКГ України», зібрав фахівців галузі житлово-комунального господарства, представників влади, громадських організацій та небайдужих мешканців міста.

Детальніше прочитати про підсумки круглого столу можна в матеріалі «Кіровоград: споживач, постачальник та влада у світлі комунальних реформ»

Про те, що відбувається у ЖКГ Кіровограда, можна прочитати у матеріалі «Реформа ЖКГ і громада Кіровограда: погляд із середини»

З думкою експерта, як можна зменшити тарифи на житлово-комунальні послуги, можна ознайомитися у цьому матеріалі.

 
Коментарі (0)