ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСучасні IP камери за вигідними цінами з доставкою по Україні

Сучасні IP камери за вигідними цінами з доставкою по Україні

Технічні інновації останніх десятиліть вивели організацію безпеки та захисту на зовсім інший рівень, не привертаючи при цьому додаткові людські ресурси

Технічні інновації останніх десятиліть вивели організацію безпеки та захисту на зовсім інший рівень, не привертаючи при цьому додаткові людські ресурси. Це особливо актуально, коли мова йде про безпечний і захищеному функціонуванні організацій, що мають у своєму розпорядженні велику кількість об'єктів і робочого персоналу.

Великими підприємствами і установами найчастіше застосовуються комплексні технічні засоби, що включають в себе відеоспостереження, охоронні та пожежні сигналізації, а також системи контролю та управління доступом. Безумовно, даний метод дуже ефективний, але вимагає серйозних фінансових вкладень. Внаслідок чого, далеко не всі компанії і, тим більше приватні особи, готові застосовувати подібні засоби. На щастя, сучасний ринок систем безпеки і відеоспостереження пропонує способи вирішення завдань будь-якої складності. Так, в якості одного з методів, виступає придбання цифрових камер (IP камери), передавальних оцифровані сигнали на реєстратори, які обробляють і зберігають отриману інформацію.

Сучасні IP камери володіють відмінним функціоналом і простотою використання. Для установки такої системи буде потрібно мінімум обладнання і не велика кількість часу. Підібрати айпі камери можна, виходячи з габаритів, якості запису, особливостей конструкції, способу під'єднання, комплектації і, звичайно ж, виходячи з наявного бюджету.

Великий вибір IP камер різних моделей в Україні пропонує компанія TRASSIR, що займається продажем устаткування для систем відеоспостереження з 2002 року. Роки плідної роботи і накопичений досвід дозволили компанії вийти в лідери українського ринку обладнання та комплектуючих для відеоспостереження. «TRASSIR» щорічно реалізує безліч проектів різної складності, постачає великі обсяги продукції замовникам, співпрацює з відомими постачальниками електроніки і має численні нагороди і дипломи з форумів і виставок технологій. А не так давно компанія TRASSIR була визнана кращою в номінації «Вибір споживача 2018».

Подивитися наявні моделі IP камер, характеристики, вартість і здійснити покупку Ви можете на сайті компанії https://trassir.ua/. Додаткова інформація за телефоном +380 (44) 591-56-96.

 
Коментарі (0)