ГоловнаПослугиФінансування ЖКГХарків та Мукачево з’єднають швидкісним «нічним експресом»

Харків та Мукачево з’єднають швидкісним «нічним експресом»

«Укрзалізниця» призначила швидкісний потяг між Харковом та Мукачево категорії «нічний експрес». Поїзд відправлятиметься з Харкова – по парних датах, а у зворотному напрямку – по непарних.

З 12 вересня розпочне курсування поїзд №113/114 сполученням Харків – Мукачеве, категорії «нічний експрес». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Поїзд відправлятиметься через день: з Харкова по парних, з Мукачевого по непарних датах.

У перший рейс потяг вирушить із Харкова 12 вересня о 19:05 і прибуде до Мукачевого наступного дня о 12:41. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься з 13 вересня о 13:55 та прибуватиме до Харкова о 07:15 наступного ранку.

Поїзд зупинятиметься на станціях Полтава-Київська, Київ, Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Здолбунів-Пасажирський, Дубно, Броди, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні в 2016 році може з'явитися кілька нових швидкісних залізничних сполучень, які будуть обслуговувати сучасні потяги вітчизняного виробництва. Потенційно обговорюються питання про кілька нових «Тарпанів».

 
Коментарі (0)