ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКвартплата у Трускавці зросла в декілька разів

Квартплата у Трускавці зросла в декілька разів

Виконавчий комітет Трускавецької міської ради розглянув і затвердив тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які обслуговує КП «Трускавецьжитло»

Виконавчий комітет Трускавецької міської ради розглянув і затвердив тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які обслуговує КП «Трускавецьжитло».

Тарифи затверджено по кожному будинку окремо. В середньому за 1 кв. м загальної площі мешканцям доведеться тепер сплачувати 2,11 грн, а для деяких мешканців, виходячи з нових розрахунків, квартирна плата за 1 кв. м складатиме в залежності від стану житлового будинку в межах від 5 грн до 17 грн (з ПДВ).

Для прикладу: у кого квартирна плата за 60 м кв. становить 45 грн, за теперішніми розрахунками вона становитиме приблизно 130 грн.

Також виконавчим комітетом затверджено вартість технічного обслуговування та ремонту ліфтів, що обслуговується КП «Трускавецьжитло» в розмірі 688 тис. грн. При обчисленні нарахувань за обслуговування та ремонт ліфтів для власників чи наймачів квартир за 1 кв. м вартість обслуговування 1 ліфта множиться на кількість ліфтів у будинку та ділиться на загальну площу всіх квартир у будинку, крім площі квартир на 1-му і 2-му поверхах.

 

За матеріалами ZIK

 
Коментарі (0)