ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЛише 20% ВПО у Києві знайшли роботу

Лише 20% ВПО у Києві знайшли роботу

Загалом протягом 2022 року на обліку в столичній службі зайнятості перебувало понад 5,4 тис. безробітних зі статусом переселенців, із них понад 1,1 тис. отримали роботу

 

Загалом протягом 2022 року на обліку в столичній службі зайнятості перебувало понад 5,4 тис. безробітних зі статусом переселенців, із них понад 1,1 тис. отримали роботу. Про це повідомляє ubr.ua

Компенсацію за працевлаштування у 2022 році 1136 внутрішньо переміщених осіб у Києві отримали 396 роботодавців. Про це повідомляє Київський міський центр зайнятості.

Сума компенсації склала 13,8 млн грн.

Роботодавців звільнили від обов'язку індексувати зарплати у 2023 році

Роботодавці отримують також компенсацію зарплати за працевлаштування безробітних із числа ВПО. Минулого року столична служба зайнятості уклала 8 таких договорів із роботодавцями, на ці цілі спрямували понад 711,3 тис. грн.

Київ входить до трійки регіонів із найбільшою кількістю впо, які скористалися 2022 року послугами служби зайнятості. Найбільше внутрішніх переселенців - із Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Загалом протягом 2022 року на обліку в столичній службі зайнятості перебували понад 5,4 тис. безробітних зі статусом впо. Із них понад 1,1 тис. отримали роботу, зокрема, близько чверті працевлаштувалися в оптовій та роздрібній торгівлі, сфері послуг із ремонту авто та мотоциклів. Серед лідерів працевлаштування також опинилися сфери освіти, охорони здоров'я та надання соцдопомоги, переробна промисловість, держуправління та оборона, адміністративне та допоміжне обслуговування, професійна, наукова та технічна діяльність.

В Україні хочуть законодавчо збільшити відпустку й оклад тим, хто працює вночі

Станом на 1 січня 2023 року на обліку в службі зайнятості Києва перебувало 862 особи зі статусом ВПО, що становить понад 13% від усіх зареєстрованих у Києві безробітних.

 

 

 
Коментарі (0)