ГоловнаНовини ЖКГ«Нафтогаз» прогнозує значне збільшення вартості імпортного газу в ІІІ кварталі

«Нафтогаз» прогнозує значне збільшення вартості імпортного газу в ІІІ кварталі

НАК «Нафтогаз Україна» прогнозує збільшення вартості імпортного газу в ІІІ кварталі на 20% - до 355-357 дол. за тис. куб. м. Про це заявив начальник управління цінової й тарифної політики підприємства Володимир Семенець, передає РБК-Україна. В. Семенець нагадав, що у зв'язку із цим комісія відко

НАК «Нафтогаз Україна» прогнозує збільшення вартості імпортного газу в ІІІ кварталі на 20% - до 355-357 дол. за тис. куб. м. Про це заявив начальник управління цінової й тарифної політики підприємства Володимир Семенець, передає РБК-Україна.

В. Семенець нагадав, що у зв'язку із цим комісія відкоригувала граничні ціни на газ для промислових споживачів і бюджетників з 1 липня.

За даними Міністерства економічного розвитку й торгівлі, в травні Україна імпортувала природний газ за 280 та 297,58 дол. за тис. куб. м, у квітні по - 280, 296 і 297,6 дол. за тис. кубометрів.

За даними НАК, ціна природного газу для України в першому кварталі 2011 р. становила близько 264 доларів за тис. куб. м, у другому - близько 297 дол. за тис. куб. м.

 
Коментарі (0)