ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛіто стало збитковим для донецьких залізничників

Літо стало збитковим для донецьких залізничників

Збитки від пасажирських перевезень, яких зазнала Донецька залізниця за літній період, перевищили 65 млн грн. Це на 14 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Збитки Донецької залізниці від пасажирських перевезень у дальньому сполученні за літній період перевищили 65 млн грн, що на 14 млн грн більше, ніж у відповідний період 2012 року.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Як зазначається у повідомленні, у червні-серпні 2013 року на поїзди формування Донецької залізниці із запропонованих майже 2 млн місць було реалізовано 1,77 млн проїзних документів, що складає 90%.

Найпопулярнішим у літній час є кримський напрямок, кожен четвертий пасажир з Донбасу прямує у Крим. З метою задоволення попиту у перевезеннях під час літа Донецька залізниця максимально застосувала власний експлуатаційний парк пасажирських вагонів.

За оцінками експертів, незважаючи на те, що сьогодні послуги з перевезення населення виконують багато транспортних компаній, залізничний транспорт є найбільш популярним, надійним та доступним за цінами. Крім того, жоден вид транспорту не надає таку кількість пільг, під які потрапляють діти, студенти, інваліди, ветерани війни та праці і багато інших — всього 26 категорій населення. Саме тому залізниця має велику популярність у перевезеннях, а під час літнього сезону попит зростає утричі.
 

 
Коментарі (0)