ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЛуцькі будинки тимчасово знеструмлять

Луцькі будинки тимчасово знеструмлять

Декілька вулиць Луцька завтра залишать без електропостачання. Знеструмлення пов’язані з проведенням у місті ремонтних робіт на повітряних лініях і трансформаторній підстанції.

У Луцьку завтра відключатимуть електроенергію у будинках на низці вулиць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луцької міської ради.

Припинення електропостачання абонентам у міськраді пояснюють проведенням ремонтних робіт на повітряних лініях від ТП №144 та ТП №54, а також на трансформаторній підстанції № 103.

Як зазначається, з 9:00 до 17:00 буде припинена подача електроенергії за такими адресами: вул. Героїв УПА; вул. Вишківська; Колгоспний двір.

Також, з 9:00 до 14:30 не буде електроенергії на вулицях: Караїмська; Петрусенко; Кочерги; Лютеранська.

Окрім того, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на трансформаторній підстанції № 103 з 9:00 до 12:00 буде відсутнє електропостачання на дачному масиві по вул. Дубнівській.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», мешканців кількох вулиць Одеси попереджають про відключення світла, які пройдуть у місті завтра. Припинення електропостачання спричинено проведенням планових ремонтних робіт, а також реконструкціями.

 
Коментарі (0)