ГоловнаНовини ЖКГТранспортLufthansa перенесла запуск додаткових рейсів з Києва

Lufthansa перенесла запуск додаткових рейсів з Києва

В Lufthansa вирішили перенести запуск шести додаткових рейсів Київ-Франкфурт.

В Lufthansa вирішили перенести запуск шести додаткових рейсів Київ-Франкфурт.

Lufthansa перенесла запуск шести додаткових рейсів Київ-Франкфурт з кінця березня на травень.

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію авіаперевізника.

Спочатку передбачалося, що Lufthansa збільшить число польотів на маршруті Київ-Франкфурт з 14 до 20 рейсів на тиждень, додавши третій щоденний рейс за винятком субот.

"Оскільки переговори (про розширення квоти на польоти - ред.) Зайняли більше часу, ніж очікувалося, ми відклали початок польотів за додатковими частотам на травень 2018 року. Ми знаходимося в тісному контакті з відповідальними владою в Україні та Німеччині з цього питання і оптимістичні в тому, що зможемо скоро почати виконувати рейси за додатковими частотам ", - відзначили в прес-службі Lufthansa.

Як повідомила прес-секретар Державіаслужби Ірина Кустовська, на даний момент умови міжурядової угоди між Україною і Німеччиною не змінені.

Як і раніше діє стара квота на польоти, що передбачає виконання сукупно 28 щотижневих рейсів для кожної зі сторін за маршрутами Київ-Франкфурт, Київ-Мюнхен і Київ-Берлін. Дана квота повністю використана обома сторонами. За Lufthansa закріплені права на виконання по 14 рейсів на тиждень на маршрутах Київ-Франкфурт і Київ-Мюнхен, за МАУ - 14 рейсів на тиждень на лінії Київ-Берлін і по 7 рейсів на тиждень на маршрутах Київ-Франкфурт і Київ-Мюнхен.

Через відсутність розширення квоти на польоти на минулому 27 лютого засіданні комісія Державіаслужби відмовила МАУ в збільшенні частоти польотів на лінії Київ-Франкфурт з 7 до 14 рейсів на тиждень.

як повідомлялося раніше, з 25 березня в авіакомпанії мають намір почати польоти в Молдову, запустивши регулярні рейси Франкфурт-Кишинів. Авіаперевізник літатиме до столиці Молдови щодня на круглорічній основі.

 

 
Коментарі (0)