ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Луганчан не балують теплими батареями

Луганчан не балують теплими батареями

У Луганську опалення подається лише сотні житлових будинків. Це пов'язано з проблемами, які виникають через аварійні відключення світла і води в запущених котельнях.

У Луганську станом на ранок 26 жовтня опалення подається 110 житловим будинкам. Крім того, з теплими батареями знаходяться 28 лікарень і 10 установам освіти. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

«За даними на ранок, в Луганську працює 43 котельні, теплоносій подається в 110 житлових будинків, є опалення у 28 лікувальних установах, 10 закладах освіти та в ДК ім. Леніна», - йдеться в повідомленні.
 
За інформацією прес-служби, запущені котельні дозволяють подати тепло в 420 житлових будинків, зараз над цим працюють фахівці. Однак існують проблеми з енергопостачанням і водопостачанням котелень, зокрема, негативно впливає на їх роботу аварійне відключення світла і води.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кількість газу в підземних сховищах газу України скоротилася на 0,15% - до 16,624 млрд куб. м. Найбільший обсяг газу зберігається в Більче-Волицько-Угерском ПГС.
 
Коментарі (0)