ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛуганськ готується до наступного опалювального періоду

Луганськ готується до наступного опалювального періоду

Луганські комунальники готують житловий фонд до наступного опалювального періоду. У місті ремонтують пошкоджені дахи, готують системи центрального опалення.

У Луганську розпочалися роботи з підготовки житлового фонду до наступного опалювального періоду. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міськради.

Згідно з повідомленням, співробітники КП «Центрожитлоком» щодня виконують роботи з благоустрою, ведеться активна підготовка житлових будинків до опалювального періоду 2015-2016. 
 
«Істотну допомогу у забезпеченні необхідних матеріалів нам надають міські підприємства та організації. Зокрема, ПРАТ «Луганський завод «Сантехдеталь», а також Луганське обласне товариство «Червоний хрест». Таким чином вдається виконати ремонт пошкодженої покрівлі, підготувати системи центрального опалення до зими», – зазначив директор «Центрожилкома» Сергій Шатохін.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в село в Луганській області перевізники відмовляються здійснювати автобусні маршрути. Зараз там проживає близько півтисячі людей. Тому, поїздки туди, на думку власників автобусних маршрутів, є невигідними.
 
Коментарі (0)