ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛуганські енергетики до паводків готові

Луганські енергетики до паводків готові

У компанії проведена підготовка персоналу для проведення можливих аварійно-відновлювальних робіт, створено запас паливно-мастильних матеріалів і матеріально-технічних засобів

Прихід весни для Луганської області характерний паводками і підтопленням населених пунктів. ТОВ «ЛЕО» заздалегідь проводить підготовчі роботи для проходження цього непростого періоду, повідомили «У.К.» в прес-службі компанії.

«У компанії проведена підготовка персоналу для проведення можливих аварійно-відновлювальних робіт, створено запас паливно-мастильних матеріалів і матеріально-технічних засобів для швидкого реагування при виникненні надзвичайних ситуацій», - говорить заступник директора департаменту технічного по розподільних мереж Віктор Чорний. - Починаючи з моменту танення снігів, у компанії встановлено спостереження за енергооб'єктами, які потрапляють в зони можливого затоплення».

У вихідні дні, 25-26 лютого, згідно з розпорядженням першого заступника міністра палива та енергетики України Сергія Чеха, в Луганській області було обстежено близько 130 об'єктів ТОВ «ЛЕО», які розташовані в зонах підтоплення. На сьогоднішній день все обладнання працює в нормальному режимі.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)