ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЛуганськ повністю «занурився» в темряву

Луганськ повністю «занурився» в темряву

Через обстріли Луганськ повністю відключено від електропостачання. На даний момент знеструмлено житлові будинки, об'єкти соціальної сфери, у тому числі лікувальні установи.

У зв'язку з постійними обстрілами обласного центру і з збройними сутичками була пошкоджена ще одна лінія електропередач, яка живить місто з боку Краснодона. Через це Луганськ повністю відключили від електропостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міськради.

«На даний момент знеструмлено житлові будинки, об'єкти соціальної сфери, у тому числі лікувальні установи. Тимчасово лікарні живляться від електрогенераторів, проте в місті вже вичерпані наявні запаси палива. Через відсутність електроенергії припинили роботу насосні і підвищувальні станції, в місті серйозні проблеми з водопостачанням», - йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі відзначили, що на даний час фахівці не можуть виїхати на місце події через безперервні збройні зіткнення. Як тільки випаде така можливість, будуть розглянуті варіанти вирішення аварійної ситуації та відновлення подачі електроенергії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», за словами голови уряду, Донбас отримає 2 млрд грн на відновлення.
 
Коментарі (0)