ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛуганськ живе без тролейбусів через економію світла

Луганськ живе без тролейбусів через економію світла

У Луганській міськраді пояснили, чому в місті не курсує електротранспорт. Економія електрики в Луганську «гальмує» вихід тролейбусів на міські маршрути.

Як тільки напруга в мережах дозволить відступити від режиму жорсткої економії - тролейбуси знову вийдуть на луганські маршрути. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

«Під час бойових дій від обстрілів серйозно постраждала вся інфраструктура міста, і тролейбусне депо, і повітряні лінії, тролеї, рейки, і сам електротранспорт не виняток. За цей час нам вдалося відновити тролеї практично по всіх лініях маршрутів, відремонтувати розворотні кільця, реанімувати, наскільки це можливо, транспорт, технічно ми готові випустити на лінії тролейбуси вже до кінця цього тижня. Але сьогодні ми знову впираємося в проблему, яка стримує наш рух з відновлення життєзабезпечення міста у всіх напрямках - це жорсткий ліміт потужності, який надають нам енергетики. Як тільки буде відновлена друга лінія електропостачання, і напруга в мережах дозволить нам відступити від режиму жорсткої економії, тролейбуси знову вийдуть на Луганські маршрути», - сказав перший заступник Луганського міського голови Маноліс Пілавов.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Луганську будуть відключати енергопостачання за аварійним графіком. Місцева влада запевняє, лікарні та основні насосні станції це омине.
 
Коментарі (0)