ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Луганська область готова до опалювального сезону на 80%

Луганська область готова до опалювального сезону на 80%

Наразі на Луганській ТЕС всі заплановані роботи по підготовці до стабільного проходження опалювального сезону виконуються на 100%

Міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш з робочою поїздкою відвідав Луганську область.

В Сєверодонецьку, під час розширеної апаратної наради щодо стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Луганської області до опалювального сезону 2016-2017 років керівництво області прозвітувало, що готовність регіону до опалювального сезону складає 80%. В рамках наради також розглядалися питання надання у власність земельних ділянок та зарезервованих ділянок для учасників антитерористичної операції, а також можливості використання коштів, передбачених бюджетними програмами у 2016 році.

Крім того, Вадим Черниш ознайомився з роботою підприємства «Луганська ТЕС» ТОВ ДТЕК «Східенерго» у місті Щастя. Як відомо, з початку збройного конфлікту на сході країни станція, що забезпечує електроенергією всю Луганську область, опинилася в зоні бойових дій. У зв'язку з тим, що магістральні лінії електропередач час від часу потрапляють під обстріл, Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб координує діяльність по відновленню ліній, аби регіон був повністю забезпечений електроенергією і, таким чином, підтримує його життєдіяльність. Також Міністерство залучене до вирішення питання безперебойного постачання енергетичного вугілля на Луганську ТЕС. Наразі на Луганській ТЕС всі заплановані роботи по підготовці до стабільного проходження опалювального сезону виконуються на 100%.

 

 
Коментарі (0)