ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЛуганським вулицям повертають освітлення

Луганським вулицям повертають освітлення

У Луганську комунальники продовжують повертати світло на міські вулиці. Так, спеціалісти, ліквідовують пошкодження на електролініях та замикання на мережах.

У Луганську комунальні служби оперативно ліквідовують пошкодження електролініях зовнішнього освітлення міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

Так, спеціалістами було ліквідовано ряд пошкоджень не мережах освітлення вулиць Луганська, а також було усунено короткі замикання.

Так, у Ленінському районі працівники «Міськсвітла» ліквідували пошкодження, короткі замикання і обриви по вулицях: Радянська, Даля, Новосьолова, 50 років Утворення СРСР. Також по вулиці Радянська здійснили демонтаж святкової ілюмінації.

У Жовтневому районі усунули короткі замикання і обриви мереж по вулиці Осипенко.

Також, сьогодні комунальники планують замінити лампи по вулиці Оборонна.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за 11 днів січня Київ поставив із Російської Федерації 86 млн кВт/год електроенергії. Якщо виходити з розрахунку 85 коп. за кВт/год (за даними Міненерго), то Україна повинна сплатити Москві більше 70 млн грн. Це означає, що Україна закупила електрики у Москви на 73,1 млн грн.

 
Коментарі (0)