ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвовом розгулюють самовільні маршрути

Львовом розгулюють самовільні маршрути

Міська влада та перевізники Львова вимагають припинити роботу приміського маршруту №371.

Міська влада та перевізники Львова вимагають припинити роботу приміського маршруту №371. Маршрут досі працює попри те, що ні міська рада, ні обласна ДАІ погодження на його роботу не давали.

«Незважаючи на запевнення керівництва Львівської обласної державної адміністрації, керівника управління розвитку інфраструктури ЛОДА, Львовом продовжує курсувати приміський маршрут №371. На звернення управління транспорту ЛМР управління розвитку інфраструктури ЛОДА так і не надало документації, на основі якої працює цей маршрут. 

Крім того, є офіційна позиція ДАІ Львівської області щодо непогодження схеми руху цього маршруту. Дивує, як ЛОДА надала дозвіл на роботу цього маршруту без належного погодження. Разом з тим, незрозуміла позиція транспортної інспекції, яка отримала листа з проханням перевірити цей маршрут від управління транспорту та від транспортних операторів Львова», - зазначили в міському управлінні транспорту. 

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, події навколо маршруту №371 є доказом ігнорування прозорих правил і норм на громадському транспорті. «Органи міської влади разом з транспортними операторами Львова вимагають припинити функціонування маршруту №371 та проведення узгодження кінцевих зупинок діючих приміських маршрутів на адміністративній території міста», - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, 26 червня у Львові зафіксовано приміський маршрут №371 зі сполученням Солонка – вул. Золота, який повністю дублює міський маршрут.

Усі перевізники міста Львова також виступили проти функціонування приміського маршруту №371. Лист-звернення скеровано до відповідних контролюючих органів.

 
Коментарі (0)