ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвову обіцяють нові трамваї

Львову обіцяють нові трамваї

У Львові обіцяють закупити нові трамваї. На ці цілі місто отримало більше 40 млн грн. Однак, придбати електротранспорт необхідно лише вітчизняного виробництва. Зокрема, планується купити 7 нових трамваїв.

Львів, згідно з Постановою Кабінету Міністрів,  отримав кошти в розмірі 41, 714 млн грн на закупівлі нових вагонів трамваїв. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, як повідомили у міськраді, на ці кошти заплановани придбати 7 нових трамваїв «Електрон», які курсуватимуть на новому маршруті, що сполучить Сихів з центральною частиною міста.

«Відповідно до цієї Постанови, електротранспорт має бути закуплений в українського виробника. Також передбачається дофінансування з міського бюджету», - зазначають у міськраді.

Зауважується, що відповідно до Постанови Кабміну, 4 містам України – Львову, Києву, Одесі та Маріуполю — виділено 100 млн грн за закупівлю нових трамваїв.  Так, Києву виділили 49,3 млн грн, а Маріуполю та Одесі — 4,5 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові з 9:30 до 13:30 5 та 6 листопада буде змінено рух тролейбусних маршрутів № 3 і 36. Заборона на проїзд тролейбусів № 3 і 36 буде діяти по вул. 12 Квітня, на ділянці від пр. Московського до пр. Косіора, і по пр. Косіора, на ділянці від вул. 12 Квітня до пр. Фрунзе.

 
Коментарі (0)