ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвову обіцяють новий громадський транспорт

Львову обіцяють новий громадський транспорт

Громадський транспорт Львова планують оновити на 70% за декілька років. Так, лише цьогоріч у місті очікується 60 нових низькопідлогових автобусів. Кошти на ці цілі виділять з міського бюджету та частину профінансує ЄБРР
У Львові планують оновити 70% рухомого складу громадського транспорту в найближчі 5 років. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 
Зокрема, у цьому році місто очікує 7 нових трамваїв, понад 60 нових низькопідлогових автобусів та тролейбусів. Кошти на ці закупівлі передбачені в бюджеті міста, а також часткове співфінансування ЄБРР.
 
«Місто в цьому році суттєво оновить громадський транспорт. На вулиці виїдуть понад 60 нових низькопідлогових автобусів, тролейбусів, 7 нових трамваїв. Нагадаю, ми запланували за наступні п’ять років повністю оновити як мінімум 70% усього транспорту в місті», - підтвердили у міськраді.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, харківські трамваї змінять маршрути. В понеділок у зв’язку з монтажними роботами на електромережах, рух електротранспорту буде заборонено на декількох вулицях.
 
Коментарі (0)