ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВЛьвів через накопичення сміття опинився на межі епідемії

Львів через накопичення сміття опинився на межі епідемії

Накопичення побутового сміття набуло критичних масштабів та загрожує санітарно-епідеміологічному благополуччю населення міста, говориться в офіційному листі Управління Держпродспроживслужби в м. Львові
Управління Держпродспроживслужби в м. Львові в офіційному листі від 17 березня 2017 року повідомило про загрозу поширення збудників небезпечних інфекційних захворювань на об’єкти довкілля та виникнення спалахів захворювань серед населення, у зв’язку із ситуацією, що скалась в місті щодо вивезення та захоронення твердих побутових відходів (ТПВ). 
 
На випадок ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації рекомендовано вирішити питання щодо припинення навчального процесу у навчально-виховних закладах до вирішення питання вивезення ТПВ з території м. Львова.
 
Як зазначено у листі, за сприятливих умов, у відходах розмножаться збудники небезпечних захворювань: кишкових інфекцій, дизентерії, вірусного гепатиту А, туберкульозу, лептоспірозу та інших. Оскільки, екологічна ситуація з нагромадженням ТПВ у мікрорайонах міста є основним чинником санітарного та епідемічного благополуччя населення, то управління Держпродспоживслужби рекомендує провести позачергове миття і дезінфекцію всіх контейнерних майданчиків силами перевізників та районних адміністрацій. 

Квартира потребує капітального ремонту? У вирішенні питання допоможуть кваліфіковані фахівці. Якісний ремонт пропонують фахівці на сайті remont-bud.com . Все буде виконано на вищому рівні.

 
Коментарі (0)