ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвів цілодобово звільняють від снігу

Львів цілодобово звільняють від снігу

Сьогодні вночі у місті працювало 24 одиниці снігоприбиральної техніки. Через значний снігопад, комунальники продовжать роботу протягом дня

Зокрема у відділі комунального господарства Галицького району розповіли, що у зв’язку зі снігопадами дороги прибиратимуть і вдень, повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

«В центральній частині міста працюватиме 3 піскорозкидувачі, 4 трактори, 1 підмітальна машина, 6 автомобілів для вивезення снігу та 2 снігонавантажувачі. На ніч ми плануємо випустити на дороги 4 підмітальні машини, 5 піскорозкидувачів та 3 підмітальних трактори», - розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Роман Белень.

У даному районі використали 26 куб. м піскосуміші, вночі на території району працювало 4 піскорозкидувачі. У Франківському районі міста дороги посипали 2 піскорозкидувачами, на боротьбу з ожеледицею тут використали 17 куб. м піску.

Одна піскорозсіювальна машина, грейдер та навантажувач, а також 3 підмітальні машини працювало Шевченківському районі, використавши для посипання вулиць 18 куб. м піскосуміші.

У Залізничному районі вулиці вночі посипали 18 куб. м  протиожеледної суміші. На дорогах працювали 3 піскорозкидувачі, навантажувач та 2 трактори.

Комунальники Личаківського району використовували  2 піскорозсіювачі та 1 навантажувач, посипавши дороги 5 куб. м піску. На Сихові працювала 1 машина для посипання вулиць, яка за ніч використала 2 куб. м протиожеледних матеріалів.

 
Коментарі (0)