Львів готовий до зими

У Львові комунальники заявляють про стовідсоткову підготовку міста до опалювального сезону. Однак, ремонтні роботи на магістральних тепломережах дося тривають.
У Львові котельні, ЦТП, ІТП, теплові мережі, які знаходяться на балансі КП «Львівтеплоенерго», на 100% готові до опалювального сезону. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 
Зокрема, до проходження опалювального сезону в місті підготовлено: 
 
100 котелень – 100%;
133 ЦТП – 100%;
72 ІТП – 100%;
431 км теплових мереж  – 100%.
 
«За рахунок коштів ЄБРР триває виконання реконструкцій магістральних теплових мереж ТЕЦ-1 на вул. Наукова, Луганська діаметром 530 мм, довжиною 2,1 км. Крім того, виконується інвестиційна програма підприємства на 2015р., а саме: реконструкція підвальної котельні на вул. Єрошенка, 4 із заміною теплових мереж, та котельні на вул. Лемківська, 28», - зазначається у повідомленні.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві, починаючи з 5 жовтня, готові в індивідуальному порядку підключати до опалення заклади соціальної інфраструктури – дитячі садки, школи, лікарні та пологові будинки. Київська влада прийняла таке рішення, оскільки наступного тижня вже очікується значне похолодання вночі.
 
Коментарі (0)