ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛьвів економить газ без відключень гарячої води

Львів економить газ без відключень гарячої води

Ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання дозволяють комунальникам Львова економити споживання газу без відключення споживачам гарячої води.

Зважаючи на ситуацію в державі та вказівку уряду розробити план дій зі зменшення споживання газу, ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання Львова дають можливість економно споживати газ без відключення гарячої води в літній період. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання дозволяють не лише забезпечити надійність і стабільність подачі гарячої води.
 
«З огляду на ситуацію з газом, важливо зменшувати його споживання. Ремонтні роботи, які ми щорічно проводимо і внаслідок яких зменшуються тепловтрати, збільшується ККД котлів, дозволяють зменшувати споживання природного газу. Тому ми не вдаємося до практики більшості міст України, а саме відключення подачі гарячої води. За весь літній період гаряча вода подавалася і подається до усіх наших споживачів. Тимчасові призупинення до кількох будинків трапляються лише за необхідності під час ремонтних робіт», – пояснили в ЛМР.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у «Львівелектротранс» прийшли кадрові зміни. Зокрема у крісло керівника підприємства сіла нова людина.
 
Коментарі (0)