ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Львів економить мільйони на призупиненні опалення

Львів економить мільйони на призупиненні опалення

Споживачів тепла у Львові заспокоїли комунальники. Місто заощаджує один мільйон гривень за день, гальмуючи подачу опалення.

За один день призупинення подачі опалення львів’яни економлять 1 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«До прикладу, у листопаді 2012 році нарахування за послуги з теплопостачання усіх споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» становило 54 млн грн. З них приблизно 8 млн грн. - це була плата за гарячу воду, приблизно 12 млн грн. - це оплата постійної складової тарифу за 1 м кв. опалювальної площі. Залишається 34 млн грн. оплата за спожиті гігакалорії. Оскільки листопад має 30 днів, то оплата за один день виходить більше 1 млн грн», - розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, із початку опалювального сезону у Львові призупинили подачу тепла у зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря більше 10 градусів.

Зокрема,  у мерії повідомляють, що близько 80% споживачів категорії населення мають лічильники по будинках. Вони оплачують відповідно до показів лічильника та мають можливість коригувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне.

 
Коментарі (0)