ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаЛьвів отримав грант на виробництво біогазу

Львів отримав грант на виробництво біогазу

Очікується, що проведення тендеру по Проекту розпочнеться в жовтні 2017 року.

Львівводоканал отримав гранти від Східноєвропейського партнерства у сфері енергоефективності та екології і Фонду Джона Нурмінен, а також позику від ЄБРР і Північної екологічної фінансової корпорації для модернізації системи очистки стічних вод і виробництва енергії з біогазу.

Про це повідомляє прес-служба ЛМКП «Львівводоканал».

Ці кошти підуть на відновлення і модернізацію інфраструктури очистки стічних вод (пісколовки), побудови установки для виробництва біогазу з осаду і когенераційних установок для виробництва додаткової електроенергії і тепла з біогазу.

Очікується, що проведення тендеру по Проекту розпочнеться в жовтні 2017 року. Контракти, фінансовані за кошти, отримані від позик ЄБРР та НЕФКО, і гранту E5P, відкриті для компаній з будь-яких країн.

Кошти, отримані від позик ЄБРР та НЕФКО, а також гранту E5P не використовуватимуться для виплат особам або організаціям за імпорт товару, якщо така оплата або імпорт заборонені рішенням Ради Безпеки ООН або законом України. Контракт на станцію хімічного осадження на КОС 1-2 буде фінансуватися за рахунок гранту Фонду Джона Нурмінен і місцевого фінансування, і закупівлі до нього будуть здійснюватися окремо.

 

 
Коментарі (0)