ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Львів припинили опалювати в економному режимі

Львів припинили опалювати в економному режимі

Станом на 30 грудня опалення отримують усі споживачі «Львівтеплоенерго». Компанія почала подавати теплоносій у звичному режимі, перейшовши з економного.
«Львівтеплоенерго» почало подавати енергоносій в звичному режимі, перейшовши з економного. Це пов’язано з пониженням температури зовнішнього повітря. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.
 
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на 30 грудня опалення отримують усі споживачі підприємства. Подачу тепла здійснюють до усіх закладів освіти, до усіх закладів охорони здоров’я та до усіх житлових будинків.
 
«Робота об’єктів теплопостачання залежить від температури зовнішнього повітря. Нещодавно, через підвищення температури, об’єкти теплопостачання працювали в економному режимі. Це дозволило зменшити споживання газу та економити кошти нашим споживачам. Сьогодні ж усі котельні, ЦТП працюють у звичному режимі, щоб забезпечити подачу теплоносія відповідної температури до будинків», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго»
 
Нагадаємо, на обслуговуванні у ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 165 закладів освіти, 50 установ охорони здоров’я та 1627 житлових будинків.

 

 
Коментарі (0)