ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛьвів прокладе нову тепломережу

Львів прокладе нову тепломережу

У Львові вдосконалять теплопостачання. Зокрема, цього тижня на вулицях міста розпочнуться роботи із будівництва нової тепломережі.

У Львові  на вул. Луганська-Пасічна побудують нову тепломережу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, цього тижня розпочнуться підготовчі роботи з прокладання нової тепломережі на вул. Луганська-Пасічна.

Трубопроводи  діючої мережі зношені, термін експлуатації давно закінчився, адже її прокладено було в 60-х роках.

Роботи з прокладання нової мережі триватимуть до закінчення опалювального сезону. Втім, будівництво не впливатиме на подачу теплоносія до будинків.

Мережу прокладатимуть поруч з існуючою.  Трубопроводи  діючої мережі зношені, термін експлуатації давно закінчився, адже її прокладено було в 60-х роках.

Буде прокладено 1180 м труби діаметром 500 мм. Від даної мережі теплоносій іде на Личаківський район і частково Галицький.  Зазначається, що вартість робіт складе близько 5 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у наступному році ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити 4 теплотраси за державні кошти. Інвестиційна програма погоджена міською радою і чекає узгодження з Кабміном.

Зокрема, як розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж,  бюджет програми складає 27,9 млн грн. За ці  кошти , заплановано замінити 4 теплотраси.

 
Коментарі (0)