ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвів реанімує свої дороги

Львів реанімує свої дороги

На Львівських вулицях де тривають ремонти доріг, встановлюють системи водопостачання та каналізаційні колектори.

У Львові тривають ремонти на дорогах. У співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку місто ремонтує чотири ділянки доріг по трамвайних маршрутах №2 та №6.  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на вулицях Б. Хмельницького та Замарстинівській проводиться встановлення систем водопостачання, на вулицях Коперника та Городоцькій встановлюють каналізаційні колодязі.

Також за інформацією відомства, продовжують ремонті роботи вулиць старовинної частини міста.

Наразі  на вулиці Б. Хмельницького вже здійснено демонтаж дорожнього покриття до моста, проводиться встановлення систем водопостачання. Такий же обсяг робіт проводиться на вулиці Замарстинівській.

На вулиці Коперника було встановлено 6 каналізаційних колодязів, на вул Городоцькій - 7 колодязів.

Паралельно з ремонтними роботами, виконуються роботи фахівців «Укртелеком», зазначають у відомстві.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вказаних ділянках доріг мають завершити до жовтня. У зв’язку з проведенням ремонтів, зазнали змін у схемах руху 22 автобусні маршрути. Також трамваї курсують зі змінами.

Як повідомляла «Україна Комунальна», задля вирішення проблеми з автошляхами Львівщини, планують проведення ямкового ремонту. Служба автомобільних доріг області назвала дороги, які поремонтують цьогоріч.

 
Коментарі (0)