ГоловнаНовини ЖКГЛьвів відзначить 1 рік до Євро-2012

Львів відзначить 1 рік до Євро-2012

Наступної середи, 8 червня 2011 року, Львів відсвяткує те, що до Євро-2012 залишився всього рік. Низку розважальних заходів проведуть на площі біля театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, інформує прес-служба ЛМР.«Все відбуватиметься на фан-майданчику, який буде розташований на площі пере

Наступної середи, 8 червня 2011 року, Львів відсвяткує те, що до Євро-2012 залишився всього рік. Низку розважальних заходів проведуть на площі біля театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, інформує прес-служба ЛМР.

«Все відбуватиметься на фан-майданчику, який буде розташований на площі перед театром опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Саме там за рік знаходитиметься фан-зона. Передбачені різноманітні заходи – вуличний футбол, вуличне пенальті, настільний футбол, фейс-арт та багато інших цікавих конкурсів. Крім того буде представлений макет стадіону «Львів-Арена», о 16.00 відбудеться нагородження переможців кубку «Котим'яч», о 17.00 ми пригостимо всіх величезним, 12-тикілограмовим тортом у вигляді футбольного поля», - повідомила заступник директора ЛКП «Агенція з підготовки міста до Євро-2012» Христина Чорненька.

За її словами, також у рамках дійства о 19.00 буде урочисто відкрито встановлений на площі годинник зворотного відліку часу до чемпіонату.

«Ми поки не хочемо розголошувати усіх сюрпризів годинника. Скажу тільки, що він є 2,5 м у висоту та 1 м в ширину», - зауважила пані Христина.

На свято запрошені один з друзів Євро, а також львів'яни та гості міста.

Свято триватиме з 12.00 до 20.00 год.

 
Коментарі (0)