ГоловнаНовини ЖКГЛьвів зменшить втрати тепла до 5%

Львів зменшить втрати тепла до 5%

Львів готовий до опалювального сезону 2011-2012 рр. на 98%. Теплоенергетичні підприємства міста закінчують ремонті роботи. Зокрема, на завершальній стадії ремонт тепломережі, що проходить по вул В. Сосюри. Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Львівської міськради. Минулого опалю

Львів готовий до опалювального сезону 2011-2012 рр. на 98%. Теплоенергетичні підприємства міста закінчують ремонті роботи. Зокрема, на завершальній стадії ремонт тепломережі, що проходить по вул В. Сосюри.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Минулого опалювального сезону на цій тепломережі було 2 пориви.

«Цього року опалювальний сезон розпочинатимемо традиційно 15 жовтня. Сьогодні готовність до опалювального сезону – 98%. Ті об'єми робіт, які є зараз, це вже останні великі об'єми, які ми повинні зробити до кінця цього тижня. Тут, на вул.Сосюри, ми міняємо тепломережу, довжиною 732м. Це дасть можливість суттєво підняти ККД. Якщо раніше втрати на цій мережі були 30%, то після заміни вони складатимуть 5%. Це суттєво покращить теплопостачання 15 житлових будинків і дитячого садка, а також будівлі нафтопроводу «Одеса-Броди». Зараз вже замінено 410м. трубопроводу. Залишилось небагато, і цей залишок ми до кінця тижня встигнемо зробити.

Кошторисна вартість робіт на Сосюри – 2 млн грн. Але завдяки тому, що роботи проводяться силами нашого комунального підприємства, ми вкладаємося у 1 млн грн. Кожну копійку витрачаємо максимально раціонально. І за 14,5 млн грн ми зробили достатньо великий об'єм роботи», - зазначив під час виїзного брифінгу міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, в ремонт тепломережі комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» інвестувало більше 2 млн грн. Як повідомив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж, роботи на цій ділянці мають закінчити до 15 жовтня.

Загалом буде замінено 732 м труби, вже замінено 412 м. Труби прокладають попередньо ізольовані. Також збільшено діаметр труби (від 219 мм до 325 мм). Це дозволить зліквідувати котельню по вул. Липинського, 6 та під'єднати споживачів (16 будинків і 1 садочок) до мереж ТЦ «Північної» (ТЕЦ-2).

 
Коментарі (0)