ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвів’ян просять оцінювати роботу водіїв маршруток

Львів’ян просять оцінювати роботу водіїв маршруток

Львів’ян просять обрати найкращого водія маршрутки у мсті. Відповідний конкурс спрямований на покращення обслуговування пасажирів маршруток.

Мешканців Львова просять обирати найкращих водіїв маршрутних таксі. ГО «За якісний транспорт» спільно із Львівською міською радою оголошує початок конкурсу «Найкращий водій маршрутки Львова – 2014», який спрямований на покращення обслуговування пасажирів маршруток.

«Безперечно, до водії маршруток міста Львова є багато зауважень, які ми щодня отримуємо від мешканців та гостей нашого міста. Але таким чином ми вирішили спонукати водіїв до покращення сервісу із надання послуг пасажирам», – заявив заступник голови ГО Олег Довганик.
 
Конкурс присвячений Дню автомобіліста України або Дню працівників автомобільного транспорту, який кожного року відзначається 26 жовтня.
 
Нагородження водіїв спеціальними грамотами відбудеться на урочистій академії, яка попередньо запланована на 24 жовтня.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», зменшення норм споживання газу може призвести до зростання тарифів у Львівській області. Таким чином держава змогла б компенсувати різницю між нормами споживання після того, як їх було зменшено постановою Кабміну.
 
Коментарі (0)