ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЛьвів’янам пригрозили відправленням в АТО через борги за ЖКП

Львів’янам пригрозили відправленням в АТО через борги за ЖКП

Мешканці Львова отримують повідомлення від комунальних підприємств міста про те, що у разі несплати боргів за комунальні послуги, компанії звертатимуться у військкомати з закликом відправляти членів сімей мобілізаційного віку в АТО.

Окремі комунальні підприємства Львова надсилали боржникам повідомлення, у яких йшлося про те, що, у випадку несплати боргів за комунальні послуги, компанії звертатиметься до військкоматів з закликом відправляти членів сімей мобілізаційного віку в АТО. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«З метою забезпечення збору коштів  за комунальні послуги, окремі керівники ЛКП проявили ініціативу, яка з усіх міркувань є недоречною і неправильною. Усім ЛКП дана вказівка припинити таку практику, керівникам роз’яснено про неприпустимість таких дій», –повідомив в.о.директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Верховна Рада зареєструвала законопроект№4563а від 29 серпня «Про житлово-комунальні послуги». Документ передбачає стягнення пені зі споживачів за несвоєчасну чи/та неповну сплату ЖКП.
 
Коментарі (0)