ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛьвів’яни розрахувалися за тепло лише на 12,5%

Львів’яни розрахувалися за тепло лише на 12,5%

Зважаючи на низьку температуру зовнішнього повітря, наше підприємство здійснює теплопостачання до всіх споживачів, незважаючи на борги. Найбільша заборгованість є у населення

Загальний рівень розрахунку всіх споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» за теплопостачання в січні на 13 лютого становить 12,5%.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Загальна заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 164 млн грн. З них борг бюджетних установ – 34,8 млн грн, борг населення – 119 млн грн, споживачів категорії «інші» – 10,1 млн грн.

«Зважаючи на низьку температуру зовнішнього повітря, наше підприємство здійснює теплопостачання до всіх споживачів, незважаючи на борги. Найбільша заборгованість є у населення. Проте, до всіх помешкань подається тепло і гаряча вода. Це 1645 будинків по теплу і 1096 по гарячій воді. Тому, сподіваємося на вчасну оплату від наших споживачів за отримані послуги», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить стабільне і надійне проходження опалювального сезону.

 
Коментарі (0)