ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвів'яни залишать авто за містом

Львів'яни залишать авто за містом

Під час проведення у Львові матчів фінальної частини ЄВРО-2012, у рух громадського транспорту внесено незначні зміни.

Під час проведення у Львові матчів фінальної частини «ЄВРО-2012», у рух громадського транспорту внесено незначні зміни.

Проспект Свободи, де розташована офіційна фан-зона УЄФА, перетвориться на пішохідну. Рух транспорту проспектом, окрім електротранспорту, спеціальних та акредитованих автомобілів, тимчасово призупинено. У дні матчів центральна пішохідна зона буде розширена.
 
Нагадаємо, з 28 травня до 5 липня пр. Свободи закритий для руху транспорту. Центр функціонує в режимі вихідного дня, у зв’язку із роботою фан-зони. Громадський транспорт курсує по вул. Підвальній.
 
У дні матчів ЄВРО-2012 у Львові – 9, 13 та 17 червня – вся центральна частина міста перетвориться на пішохідну зону. У ці дні для руху транспорту буде закритий не тільки пр.Свободи, а й частково вул. Коперника, Дорошенка, Січових Стрільців, Гнатюка, Лесі Українки, Вірменська, Валова, Кн.Романа, пр.Шевченка, тощо. Пішохідна зона у дні матчів ЄВРО буде діяти з 00:00 9, 13 та 17 червня і до 12:00 наступних днів – 10, 14 та 18 червня відповідно. Автобусні маршрути, які курсують по вул.Коперника – Стефаника, будуть перенаправлені з вул.Сахарова на вул.Вітовського-І.Франка.
 
«Просимо мешканців увійти в становище і максимально обмежити в’їзд у центр міста на час ЄВРО, адже рух тут буде ускладнений, а паркування – заборонено. Також просимо усіх залишати авто на в’їзді у місто і користуватися громадським транспортом. Це загальноприйнята світова практика під час таких заходів», – повідомляють в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.
 
Нагадаємо, у дні матчів з 14:00 до 02:00 для руху приватного транспорту будуть закриті вул.Стрийська, вул.Шота Руставелі, пл.Петрушевича. Громадський транспорт курсуватиме у дні матчів до 02:30.
 
Джерело: zik
 
 
Коментарі (0)