ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЛьвівщина отримає британські енергетичні інвестиції

Львівщина отримає британські енергетичні інвестиції

Британська нафтогазова компанія реалізовує інвестиційний проект в енергетичній сфері на території Львівщини

Британська нафтогазова компанія реалізовує інвестиційний проект в енергетичній сфері на території Львівщини. Про це повідомляє Mediastar. 

Минулого тижня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з представниками компанії "Кадоган Петролеум". Сторони порушили питання реалізації інвестиційного проекту в енергетичній сфері на території Львівщини.

"Ми наростили виробництво і в результаті нарощення сплатили 1,5 мільйони гривень в бюджет області. І до кінця року ця сума буде 2 млн грн. Також ми думаємо про те, щоб інвестувати ще 230 млн грн, щоб зробити 2-3 нові свердловини і зараз цим займаємось. Ми вже зробили першу свердловину і готуємось зробити другу. А це нові робочі місця для місцевого населення. Використовуємо абсолютно нові технології, які є ощадні до навколишнього середовища. І це все виконується місцевими підрядниками. Маючи підтримку від області, ми маємо можливість виконувати свою роботу дуже ефективно. Зокрема, ми вчасно отримали всі необхідні дозволи. Є одна з ключових причин, чому наша компанія інвестує в цю частину України. Це місце, яке підтримує бізнес. Ми вже загалом інвестували 400 млн гривень в Україну і плануємо інвестувати ще більше. Ми хочемо залишитись тут на довго і перетворити Львів у центр нашої діяльності в Україні. І наше бачення, щоб в майбутньому стати одним із ключових закордонних інвесторів по Україні".

"Кадоган Петролеум" є незалежною нафтогазовою компанією, що володіє нафтовими, газовими активами в Україні через свої дочірні підприємства. Компанія розпочала свою діяльність в Україні з геологорозвідувальних робіт та експлуатації ліцензійних ділянок в Полтавській області (Пірківська, Загорнська та Покровська ліцензійні ділянки). Окрім цього компанія здійснює свою діяльність в Західному регіоні України на Дебеславецькому, Черемхівсько-Струпківському родовищах, Слободо-Рунгурьскій площі (Івано-Франківська область) та Монастирецькій та Бітлянських ліцензійних ділянках (Львівська область).

 

 
Коментарі (0)