ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівщина «зариє» в дороги мільйонні субвенції

Львівщина «зариє» в дороги мільйонні субвенції

Місцеві бюджети Львівщини отримали з державного бюджету понад 41 млн грн субвенції на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.
Місцеві бюджети Львівщини отримали з державного бюджету понад 41 млн грн субвенції на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, що становить 30,3% визначеного для області обсягу на 2012 рік.
 
Про це повідомив в.о. начальника головного фінансового управління Львівської облдержадміністрації Іван Нос, інформує прес-служба ЛОДА.
 
Розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка від 15 травня цього року № 301/0/5-12 «Про затвердження переліків об’єктів доріг комунальної власності в населених пунктах області, ремонти яких у 2012 році проводяться за кошти субвенції з державного бюджету», з урахуванням пропозицій райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення, затверджено і направлено Укравтодору перелік об'єктів, роботи на яких у 2012 році будуть фінансуватися за рахунок цієї субвенції.
 
Це дасть можливість органам місцевого самоврядування розпочати проведення робіт з ремонту комунальних доріг відповідно до розпорядження голови Львівської облдержадміністрації.
 
Катерина Ляшевська
 

 

 
Коментарі (0)