ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські автобуси поїдуть за «новими» маршрутами

Львівські автобуси поїдуть за «новими» маршрутами

У Львові відсьогодні змінюють маршрути кількох міських автобусів. Причиною змін є необхідність проведення ремонтних робіт на вул. Стуса. Наразі цю ділянку дороги вже закрито для руху транспорту.

У Львові відсьогодні тимчасово змінять маршрути слідування міські автобуси №№4А, 26, 30, 53. Зміни у схемі руху громадського транспорту зумовлені проведенням ремонтних робіт на вул. Стуса на ділянці від вул. Снопківської до пр. Червоної Калини. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, автобуси №4А, 26 та 53 курсуватимуть, оминаючи вул.Стуса, трасою: від центру – вул.Франка – вул.Панаса Мирного – вул.Угорська – пр.Червоної Калини. У зворотному напрямі – пр.Червоної Калини – вул.Угорська – вул.Карбишева – вул.Литвиненка – вул.Панаса Мирного – вул.Франка.

Рухомий склад автобусного маршруту №30 слідуватиме в об’їзд вул.Стуса за схемою: вул.Франка – вул.Панаса Мирного – вул.Угорська – вул.Карбишева – вул.Литвиненка та у зворотному напрямку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві узгодять графік руху одного із автобусних маршрутів із рухом потягів у метро. Крім цього, на час поминальних днів, у місті також поповнять маршрут столичного автобуса рухомим складом.

 
Коментарі (0)