ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЛьвівські депутати сьогодні врятували Євро-2012

Львівські депутати сьогодні врятували Євро-2012

Щодо підготовки міста до Євро та проплат, ситуація критична. Бо «Агенція з підготовки міста до чемпіонату Європи з футболу 2012» з лютого не має коштів на фінансування

Підготовка до проведення Євро-2012 у Львові вимагає негайного фінансування. Для цього необхідно ухвалити на засіданні міськради бюджет розвитку міста. Але розгляд його у повному обсязі перенесено на 5 квітня, оскільки з багатьох питань тривають дискусії між депутатами.

Про це повідомив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міськради.

 «У нас під час перерви була дуже глибока дискусія, багато питань піднімалось. Ми домовились, що 5 квітня ми має зобов’язання розглянути бюджет розвитку у повному об’ємі, щоб припинити усі дискусії і місто могло активно розвиватись. Але є блок питань, які вимагають негайного розгляду сьогодні. Перше – що стосується підготовки міста до Євро-2012. Друге – роботи на вул. Чернівецькій перед вокзалом, потрібно негайно відкрити фінансування, щоб ми ці роботи закінчили до кінця травня, на це ми виділяємо 12 млн грн. Щодо підготовки міста до Євро та проплат, ситуація критична. Бо «Агенція з підготовки міста до чемпіонату Європи з футболу 2012» з лютого не має коштів на фінансування. Центр розвитку туризму з 1 березня не має коштів на фінансування», - зазначив під час розгляду питання бюджету розвитку міста А.Садовий.

Відтак, на голосування було поставлено дві позиції бюджету розвитку міста – фінансування робіт по вул. Чернівецькій та фінансування робіт по підготовці Євро-2012, а також Центру розвитку туризму. На роботи по вул. Чернівецькій виділено 12 млн грн, на ЛКП «Агенція з підготовки міста до чемпіонату Європи з футболу 2012» - 4,6 млн грн, на Центр розвитку туризму – 1,977 млн грн.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)