ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські контролери бояться пасажирів

Львівські контролери бояться пасажирів

Відтепер контролери у львівських трамваях та тролейбусах працюють у присутності охоронців.

Відтепер контролери у львівських трамваях та тролейбусах працюють у присутності охоронців. Служба контролю «Львівелектротрансу» заручилась підтримкою агентства безпеки «Тайфун».

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Легше стало працювати працівникам служби контролю. Основне завдання «Тайфуну» – слідкувати за порядком. Кожен пасажир по-різному відноситься до контролю. Присутність самого працівника у формі дисциплінує пасажирів, особливо ввечері. Людині намагаються пояснити, що без квитка їхати не можна», - зазначив начальник служби контролю ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Король.

«Ми слідкуємо, щоб контролери у міському електротранспорті могли безпечно виконувати свою роботу.

Нас залучив «Львівелектротранс», щоб ми їм допомогли. Бувають випадки, коли люди, що не сплачують за проїзд, погрожують контролерам фізичною розправою, нецензурно висловлюються. Коли є працівник «Тайфуна» - людина у формі –  тоді так не ставляться до контролерів і сплачують штраф.

Ми не застосовуємо фізичної сили. З нашими людьми щодня проводиться інструктаж, щоб вони спілкувалися з пасажиром. Пояснювали, коли він не правий і повинен сплачувати за проїзд», - зазначив помічник директора львівського відділення агентства безпеки «Тайфун» Олег Кугенєв.

За словами Олега Кугенєва, охоронці працюють щоденно у 2 зміни. Протягом дня залучається близько 16-18 працівників агентства.

Як додав Андрій Король, кількість пасажирів – порушників у міському електротранспорті зменшується.

«Кожного дня на кожному маршруті є перевірки. Уже проведена певна робота і порушників меншає. Виховна робота дає користь», - розповів Андрій Король.

Нагадаємо, ЛКП «Львівелектротранс» співпрацює з охоронцями агентства безпеки «Тайфун» з 1 липня 2012 року. Служба контролю «Львівелектротрансу» налічує близько 38 контролерів.

 
Коментарі (0)