ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські маршрутки подорожчають до 8 гривень

Львівські маршрутки подорожчають до 8 гривень

Тариф обумовлений зростанням цін на пальне, заробітної плати і цін на запасні частини

Тариф обумовлений зростанням цін на пальне, заробітної плати і цін на запасні частини

Управління транспорту Львівської міськради пропонує підняти вартість проїзду в міських автобусах до 8 гривень. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відповідний проект рішення, який опубліковано на офіційному сайті міськради.

Повідомляється, що розглянувши листи всіх перевізників, міське управління транспорту виносить на розгляд виконавчого комітету новий тариф за проїзд - 8 гривень. Такий тариф обумовлений зростанням цін на пальне, заробітної плати і цін на запасні частини.

"Згідно з розрахунковими витратами на прикладі Львівського комунального АТП-1 вартість перевезення одного пасажира складає в середньому 8,21 гривні. За іншим підприємствам розрахунок тарифу коливається:" Фіакр-Львів "- 8,51 гривні;" Успіх БМ "- 8,10 гривні ; "Міра і к" - 8,45 гривні; "Львівське АТП 14630" - 8,31 гривні. у проекті тарифу застосований рівень прибутку для приватних підприємств 15% ", - говориться в пояснювальній записці до проекту рішення.

Нагадаємо, в Києві проїзд в метрополітені з 14 липня подорожчав до 8 гривень за поїздку. Проїзд з Києва в аеропорт "Бориспіль" подорожчав до 100 гривень.

 

 
Коментарі (0)