ГоловнаВідеорепортажОпалювальний сезон 2023-2024Львівські тепловики вже на 90% готове до роботи у зимовий період

Львівські тепловики вже на 90% готове до роботи у зимовий період

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на сьогодні об’єкти теплопостачання – це котельні, центральні теплові пункти, індивідуальні теплові пункти, теплові мережі, загалом підприємство на 90% готове до роботи у зимовий період.
За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на сьогодні об’єкти теплопостачання – це котельні, центральні теплові пункти (ЦТП), індивідуальні теплові пункти, теплові мережі, загалом підприємство на 90% готове до роботи у зимовий період. Але підготовка до опалювального сезону ще триває, про це повідомила пресслужба теплоснабжаючої компанії, пише "Україна Комунальна". 
 
«Впродовж літа і зараз ми проводимо підготовку до роботи у зимовий період усіх наших об’єктів. Станом на сьогодні на 100% готові котельні, ЦТП готові на 92%, ІТП - на 89% і теплові мережі - на 80%. Впродовж літа нам вдалося замінити понад 6 км магістральних та внутрішньо-квартальних трубопроводів, капітально відремонтовано 4 котли, промито хімічним способом 63 секції теплообмінників, замінено 24 насосних агрегати, та проведено теплову ізоляцію трубопроводів, протяжністю 1500 м п», - розповідають у ЛМКП «Львівтеплоенерго».
 

Нагадаємо, фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» розповіли, що підготовка до наступного опалювального сезону проходить відповідно до раніше затвердженого комплексного плану підготовки теплового господарства, тому готовність Вінницьких тепловиків до початку опалювального сезону вже 87%. 

 
Коментарі (0)